Hoe blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen?

Home > Waddenzeedijk Texel > Meest gestelde vragen > Uitvoering > Hoe blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen?

Hoe blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen?

Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier versterkt de Waddenzeedijk en vernieuwt enkele gemalen op Texel. Dit doen we in overleg met bewoners, bedrijven en overheden. We zoeken maatwerkoplossingen waar dat kan. Combinatie Tessel voert de werkzaamheden in opdracht van het hoogheemraadschap uit. De omgevingsmanager van de Combinatie Tessel is te bereiken via omgeving@combinatietessel.nl of per telefoon: 06 5119 5540.

In het open seizoen (medio april t/m medio oktober) verzorgen we rondleidingen langs het werkterrein. Zo ziet u de werkzaamheden van dichtbij. Zodra deze rondleidingen te reserveren zijn (vanaf begin april 2019), publiceren we dat op deze website. We organiseren ook een inloopspreekuur in de bouwkeet, IJsdijk 7 in Oudeschild. Iedere woensdag tussen 13.30 en 14.30 uur bent u van harte welkom.

Op de hoogte blijven?
Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom de versterking van de Waddenzeedijk? Dan kunt u zich abonneren op de digitale nieuwsbrief Waddenzeedijk